اخبار هیات امناء دانشگاه

چهارمین جلسه هیأت امناء دانشگاه در سال 1399 برگزار شد.

شصت و دومین جلسه هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان با محوریت گزارش حسابرسی سال 1398 با حضور آقای دکتر گلمکانی نماینده وزیر و دبیر هیأت های امناء مجامع و شوراها،رئیس دانشگاه و اعضای هیأت امناء در روز شنبه دوم اسفند ماه 1399 در تهران محل دبیرخانه مرکزی هیأت امناء وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر مروجی رئیس دانشگاه ،ضمن خیرمقدم و تبریک به آقای دکتر گلمکانی به سبب انتصاب ایشان به سمت نماینده مقام عالی وزارت و دبیر هیأت های امناء مجامع و شوراها ،تشکر و خوش آمدگویی به اعضای محترم هیأت امنای دانشگاه و گرامیداشت یاد و خاطره عضو محترم هیأت امناء دانشگاه،شهید مدافع سلامت دکتر محمدزارع جوشقانی،گزارش اجمالی از معرفی دانشگاه، اهم اقدامات و دستاوردهای دانشگاه در سال 1399 و وضعیت کووید 19 در کاشان را ارائه نمودند.

در ادامه این جلسه گزارش حسابرسی سال 1398 دانشگاه توسط حسابرس منتخب ارائه و عملکرد مطلوب مالی دانشگاه مورد تأیید و تصویب اعضا هیأت امناء قرار گرفت.

بررسی و تصویب پیشنهادات اختصاصی و مشترک از دیگر موضوعات این جلسه بود.

همچنین در این نشست نماهنگی جهت گرامیداشت یاد شهید مدافع سلامت شهید دکتر محمد زارع ارائه گردید.

ساعت : 10:8 -  روز  : دو شنبه  - 4 /  12 / 1399 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :22