اخبار هیات امناء دانشگاه

اولین جلسه هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال ۱۳۹۹ برگزار شد

اولین جلسه هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کاشان در سال ۱۳۹۹ با محوریت تصویب کلیات بودجه سال ۱۳۹۹ دانشگاه برگزار گردید.

پنجاه و نهمین جلسه هیأت امناء دانشگاه با محوریت تصویب کلیات بودجه ۱۳۹۹ باحضور رئیس دانشگاه، اعضای هیأت امناء و مسئولین ذیربط در روز پنج شنبه 02 /05 /1399 با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی درستاد مرکزی دانشگاه با حضور فیزیکی و مجازی اعضای محترم هیات امناء، برگزار شد

در ابتدای جلسه آقای دکتر مروجی رئیس دانشگاه گزارشی از مهمترین اقدامات دانشگاه در خصوص شناسایی ،کنترل و درمان بیماران کووید 19 و مشکلات موجود در منطقه را ارائه نمودند. اعضاء محترم هیأت امناء پس از استماع این گزارش، ضمن تقدیر و تحسین عملکرد دانشگاه، نظرات و پیشنهادات خود را درخصوص مبارزه با بیماری کروناویروس، بیان نمودند.

در ادامه این نشست کلیات بودجه سال 1399 دانشگاه بعنوان یکی از اولین دانشگاههایی که تاییدیه، بودجه تفصیلی سال 1399 را از دفتر بودجه و دبیرخانه مرکزی هیأت امناء وزارت متبوع اخذ نموده ارائه و تصویب شد.

بررسی و تصویب پیشنهادات اختصاصی و مشترک از دیگر موارد مطروحه در این جلسه بود.

ساعت : 13:23 -  روز  : شنبه  - 4 /  5 / 1399 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :103