اخبار هیات امناء دانشگاه

جلسه هیأت امناء دانشگاه برگزار شد .

پنجاه و هشمین جلسه هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی با محوریت گزارش حسابرسی سال 1397 با حضور دکتر ناصحی نماینده وزیر در امور هیأت امناء و مجامع، رئیس دانشگاه، اعضای هیأت امناء و اعضای منتخب در روز یکشنبه 29 /10 /1398 در تهران برگزار شد.

دکتر ناصحی در این نشست، نسبت به تبیین سیاست ها، اهداف، برنامه های کلان و فعالیت هیأت امناء بیاناتی را ارائه و با کسب نظر و دیدگاه های اعضای هیأت امناء، ساز و کار و دور نمای حرکت دانشگاه را مورد تأکید قرار داد.

رئیس دانشگاه نیز در این نشست، گزارشی از شاخص های عملکردی سال 1397 و اهم اقدامات و فعالیت های دانشگاه در سال های 1398-1397 بیان کرد.

در ادامه این نشست، گزارش حسابرسی سال 1397 دانشگاه توسط حسابرس منتخب ارائه و عملکرد مقبول مالی دانشگاه مورد تأیید و تصویب اعضاء هیأت امناء قرار گرفت.

بررسی و تصویب پیشنهادات اختصاصی و مشترک از دیگر موضوعات این جلسه بود. همچنین در این جلسه ابلاغ اعضای جدید هیات امناء دانشگاه به آنان اعطا شد

.

ساعت : 14:2 -  روز  : دو شنبه  - 9 /  4 / 1399 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :77