نتایج یک تحقیق نشان داد:

جوانان شاد؛ پولداران آینده

داشتن احساسات مثبت‌تر در جوانان، کامیابی و ثروت را در آینده برای آنان به ارمغان می‌آورد.

به گزارش وب‌دا، به نقل از نشریه ساینس دیلی، محققان دانشگاه وارویک با بررسی 15000 نوجوان و بزرگسال جوان در آمریکا مشاهده کردند افرادی که از زندگی خود میزان رضایتمندی بیشتری دارند به کسب درآمد بیشتری ترغیب شده و در آینده به افراد ثروتمندتری تبدیل می‌شوند.

بخشی از این مطالعه به این واقعیت پرداخته است که جوانان خوش‌بین و شاد با احتمال بیشتری برای اخذ مدارک، پیدا کردن کار و ارتقای سریع‌تر رشد در آینده در مقایسه با همتایان افسرده خود قرار می‌گیرند و به همین دلیل افراد شادتر، ثروتمندتر می‌شوند.

نتایج حاصل از این گزارش حاکی است حتی کودکان در حال رشد در همان خانواده جوانان شادتر به سمت کسب درآمد بالاتری گرایش پیدا می‌کنند و در این میان علاوه بر شادی عوامل مهم دیگر مانند آموزش و پرورش، سلامت جسمی، آی‌کیو و اعتماد به نفس نیز دخیل هستند.

به گفته محققان این تحقیقات مهم‌تر از همه به عموم مردم به ویژه والدین سفارش می‌کند که رفاه عاطفی کودکان و نوجوانان برای به دست آوردن موفقیت‌های آنان در آینده، نکته‌ای بسیار کلیدی است که این دلیل مهمی برای اطمینان پیدا کردن از ایجاد یک محیط عاطفی سالم در خانه است.

ساعت : 13:53 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 45 / تعداد نمايش :1072