افسردگی در افزایش میزان مرگ و میر در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید موثر است

افسردگی عامل خطرسازی برای افزایش خطر میزان مرگ و میر در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید به ویژه در مردان است.

به گزارش وب‌دا، به نقل از نشریه ساینس دیلی، محققان دانشگاه کالیفرنیا و واشینگتن، با بررسی نشانه‌های افسردگی و تأثیر آن روی 350 فرد مبتلا به بیماری آرتریت روماتوئید با میانگین سنی 60 سال که در شمال کالیفرنیا زندگی می‌کردند، نشان دادند بروز افسردگی با افزایش خطر میزان مرگ و میر در گروه مورد مطالعه همراه بوده است.

نتایج حاصل از این گزارش حاکی است خطر وقوع مرگ ومیر برای مردان افسرده مبتلا به این بیماری دوبرابر زنان افسرده مبتلا بوده است.

یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد افسردگی و علائم افسردگی عامل خطر قابل توجهی برای بروز مرگ و میر درافراد مبتلا به آرتریت روماتوئید است با وجود این که بروز افسردگی لزوماً بخشی از روند این بیماری نیست.

به گفته محققان آرتریت روماتوئید یا ورم مفاصل یک بیماری مزمن خود ایمن است که درد و کاهش عملکرد مفاصل از نشانه‌های وقوع آن هستند.

ساعت : 14:27 -  روز  : دو شنبه  - 29 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 45 / تعداد نمايش :1260