یک جراح و متخصص چشم:

متقاضیان لیزیک دو هفته قبل از جراحی لنزهای تماسی نرم را کنار بگذارند

جراح و متخصص چشم دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: متقاضیان عمل لیزیک نباید تا دو هفته قبل از انجام جراحی، از لنزهای تماسی نرم استفاده کنند.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی شاعری با اشاره به اینکه جراحی های لیزری برای اصلاح عیوب انکساری چشم شایع ترین عمل در بدن است، افزود: 18 سال از متداول شدن روش های لیزری برای اصلاح عیوب انکساری چشم در دنیا می گذرد.

وی تصریح کرد: اما در ایران، حدود 12 سال بیشتر از رواج این روشها و جایگزینی آنها با عینک و لنزهای تماسی چشمی نمی گذرد.

وی تاکید کرد: عمل جراحی لیزیک یکی از تکنیک های لیزری برای اصلاح عیوب انکساری چشم به حساب می آید که به صورت سرپایی انجام می شود.

این جراح و متخصص چشم اظهار داشت: این جراحی با استفاده از یک دستگاه مخصوص بنام 'میکروکراتوم' انجام می شود که در آن لایه نازکی از قرنیه برش خورده و سپس با توجه به اطلاعات مربوط به معاینات بیمار و تجزیه و تحلیل های کامپیوتری، اشعه لیزر به چشم تابیده می شود.

دکتر شاعری خاطرنشان کرد: با تابش این اشعه، ضخامت بسیار نازکی از قرنیه با انرژی لیزری تراش داده می شود و 'فلاپ' چشم برداشته شده و دوباره بر روی قرنیه قرار می گیرد.

وی یادآور شد: این عمل جراحی به مدت 10 دقیقه برای هر چشم انجام می شود.

وی اذعان داشت: متقاضیان انجام این جراحی بایستی از یک ماه قبل از عمل از استفاده لنزهای تماسی سخت نیز خودداری کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: همچنین، از دو روز قبل از انجام عمل، متقاضی بایستی روزانه یک تا دو بار لبه پلک های چشمش را با آب ولرم و شامپوی بچه شستشو دهد.

دکتر شاعری گفت: زنان نیز بایستی از سه روز قبل از انجام لیزیک، از استعمال مواد آرایشی بر روی چشم های خود خودداری کنند.

وی، با اشاره به اینکه بیمار در نخستین روز پس از عمل لیزیک نیز بایستی استراحت کامل داشته باشد، افزود: استفاده مداوم از عینک آفتابی به منظور جلوگیری از تابش نور به چشم ها و تحریک شدن و ریزش اشک برای افرادی که اقدام به انجام عمل جراحی لیزیک می کنند، الزامیست.

منبع خبر: پایگاه خبری وب دا کاشان

ساعت : 11:59 -  روز  : پنج شنبه  - 11 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 45 / تعداد نمايش :1239