جراح و متخصص چشم:

داوطلبان جراحی چشم به عوارض آن توجه کنند

جراح و متخصص چشم دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: داوطلبان جراحی چشم، مزایا، عوارض و نتایج انجام این عمل را در نظر بگیرند.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی شاعری با اشاره به اینکه جراحی های لیزری برای اصلاح عیوب انکساری چشم شایع ترین عمل در بدن است، گفت: 18 سال از متداول شدن روش های لیزری برای اصلاح عیوب انکساری چشم در دنیا می گذرد.

وی افزود: اما در ایران، حدود 12 سال بیشتر از رواج این روشها و جایگزینی آنها با عینک و لنزهای تماسی چشمی نمی گذرد.

وی تصریح کرد: پیشتر روش های مختلف جراحی برای اصلاح عیوب انکساری چشم از جمله RKوجود داشت که امروزه به علت عوارضی همچون آستیگماتیسم نامنظم، منسوخ شده و مورد استفاده قرار نمی گیرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: روش های جراحی لیزری پیشرفته که امروزه به کار می روند، شامل لازک، لیزیک و RRKهستند که عوارض کمتری دارند.

دکتر شاعری خاطرنشان کرد: گر چه تصمیم نهایی در مورد عمل جراحی چشم توسط پزشک معالج گرفته می شود اما آگاهی داوطلبان از روش های گوناگون و امکانات درمانی موجود، از حقوق بیماران بوده و آنها حق دارند از فواید و عوارض این دسته از عمل های جراحی، اطلاع کافی داشته باشند.

وی یادآور شد: برای خوب دیدن، لازم است تمام قسمت های چشم از پلک ها گرفته تا پرده شبکیه، عصب بینایی و کرتکس بینایی مغز سالم بوده و با هماهنگی یکدیگر کار کنند.

وی اظهار داشت: سلامت ساختمان قرنیه و عدسی از شرایط لازم برای شفاف دیدن اشیا به عنوان سیستم های انکساری چشم است.

ساعت : 12:33 -  روز  : شنبه  - 6 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 45 / تعداد نمايش :1357