دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

6:41:04 AM 1400 / 09 / 16
 
فرهنگ سلامت

خوردن سیب، ضربان قلب و فشار خون را کنترل می کند

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان گفت: خوردن سیب، ضربان قلب و فشار خون را کنترل می کند.

به گزارش خبرنگار وبدا، کریم پرستویی افزود: سیب دارای مقادیری از پتاسیم، فسفر و کلسیم است که این مواد معدنی در کنترل ضربان قلب و فشار خون نقش دارند.

وی گفت: سیب برای بیماران دیابتی نیز بسیار مفید است.

وی تصریح کرد: سیب قند خون و کلسیم را در بدن کاهش می دهد بنابراین برای بیماران مبتلا به دیابت میوه بسیار مناسبی است.

وی با اشاره به اینکه سیب مانع جذب کلسترول می شود، بیان کرد: این میوه برای افراد مبتلا به چربی خون و بیماران قلبی عروقی نیز مناسب است.

وی اظهار داشت: سیب دارای مواد مغزی ضروری مورد نیاز برای رشد و تکامل بدن است.

عضو هیئت علمی دانشگاه ضمن بیان کالری کم این میوه گفت: در سیب چربی اشباع و کلسترول وجود ندارد.

پرستویی با اشاره به وجود فیبر زیاد در سیب افزود: خوردن سیب مانع جذب کلسترول در روده و مانع جذب مواد سمی و سرطان زا در کولون (قسمت انتهای روده) می شود.

ساعت : 8:30 -  روز  : دو شنبه  - 14 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 45 / تعداد نمايش :1845

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران: