درمان موفق سرطان پستان با تشخیص زودرس بیماری

متخصص جراح عمومی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: با تشخیص زودرس سرطان پستان درمان موفق و حتی کامل امکان پذیر است.

به گزارش وبدا، دکتر نوشین موسوی گفت: به همین خاطر غربالگری و تشخیص بیماری در مراحل اولیه و قبل از پیشرفته بیماری سرطان بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به شیوع این سرطان با افزایش سن افزود: سابقه خانوادگی، مصرف غذاهای نامناسب، زایمان در سنین بالا و تعداد زایمان کم از عوامل مستعددکننده سرطان پستان می باشد.

وی غربالگری سالانه این سرطان را به صورت معاینه بالینی و ماموگرافی از سن 40 سالگی و در صورت وجود سابقه خانوادگی مثبت از سنین پایین تر توصیه کرد.

دکتر موسوی تصریح کرد: برای خانم های 25- 40 سال معاینه هر سه سال یکبار ضروری است و تشخیص و درمان به موقع سرطان پستان نیازمند یک تیم متشکل از متخصصین جراحی عمومی و پلاستیک، رادیولوژی، شیمی درمانی، رادیوتراپی، فیزیوتراپی و روان پزشکی می باشد.

وی، معاینه، ماموگرافی، سونوگرافی و نمونه برداری با سوزن را از اقدامات تشخیصی غربالگری سرطان پستان ذکر کرد.

ساعت : 8:26 -  روز  : دو شنبه  - 14 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 45 / تعداد نمايش :1188