کارگاه آشنایی با نحوه استقرار نظام مراقبت از خون برگزار شد

کارگاه آشنایی با نحوه استقرار نظام مراقبت از خون (هموویژلانس) با همت اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان و با همکاری گروه علوم آزمایشگاهی دانشگاه برگزار شد.

مسئول آزمایشگاههای دانشگاه علوم پزشکی کاشان، هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی پرسنل شاغل در بانک خون بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه با اصول فنی بانک خون دانست.

دکتر حسن احترام با اشاره به اهمیت و اهداف سیستم مراقبت از خون گفت: افزایش مهارت های آزمایشگاهی با کار عملی از دیگر جنبه های برگزاری این کارگاه می باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دکتر مرتضی سلیمیان مباحثی پیرامون کنترل کیفیت در آزمایشگاه بانک خون، تعیین میل ترکیبی (avidity)، کنترل کیفی آنتی هیومن گلوبولین (AHG)، مشکلات مربوط به گروههای خونی و راه های حل آنها بعلاوه کنترل کیفیت در آزمایش های دارای فاز کومبس، تهیه چک سل (check cell)، کنترل کیفی آزمایش تعیین سازگاری خون ((cross match را ارائه کردند.

لازم به ذکر است این کارگاه در تاریخ های 6 و 13 بهمن ماه سال جاری با حضور پرسنل بانک خون بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گروه علوم آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی این دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 17:27 -  روز  : شنبه  - 27 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 45 / تعداد نمايش :1549