6:31:07 AM   1401 / 05 / 26

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

در آستانه میلاد حضرت امیرالمومنین علی (ع) از بانوان منتخب دانشگاه تقدیر شد

در آستانه میلاد حضرت امیرالمومنین علی (ع)

از بانوان منتخب دانشگاه تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی امور بانوان؛ در آستانه میلاد حضرت امیرالمومنین علی (ع و روز پدر روز دوشنبه 25 بهمن ماه سال جاری از بانوان منتخب دانشگاه تقدیر شد.

دکتر طاهره مازوچی مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه ضمن تبریک ایام مبارک ماه رجب و ابلاغ پیام تبریک رئیس دانشگاه به کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه با اعلام این خبر گفت: قرار بود به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در برنامه ای از بانوان منتخب دانشگاه تقدیر شود که به دلیل وضعیت کرونایی شهرستان، این مراسم لغو گردید.

دکتر مازوچی افزود: پس از آن مقرر شد در واحدهای مختلف دانشگاه با حضور اینجانب و مسئولین از برگزیدگان و رابطین امور بانوان تقدیر شود.

این گزارش حاکیست بر این اساس امروز با حضور مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه، معاون دانشجویی و فرهنگی، سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، روسای دانشکده ها و... با اهدای لوح و هدیه از بانوان منتخب و رابطین تقدیر شد.

ساعت : 14:9 -  روز  : دو شنبه  - 25 /  11 / 1400 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :128