9:13:32 AM   1399 / 05 / 24

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه در پیامی شهادت حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

پیام تسلیت مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه به مناسبت شهادت سردار سلیمانی

دکتر طاهره مازوچی در پیامی شهادت حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی امور بانوان، متن این پیام به شرح زیر است:

من المُومِنینَ رِجالٌ صَدَقُوا ماعاهَدُوااللهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضی نَحبَهُ وَ مِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَ مابَدَّلُوا تَبدیلاً

سردار سرافراز جهان اسلام و سرباز صادق و فداکار دین و قرآن، نظامی مومن و پارسا و پرهیزکار سپهبد حاج قاسم سلیمانی به دست آمریکا واستکبار جهانی به شهادت رسید. این نه اولین و نه آخرین باری است که دلی نورانی و سرشار از عشق و ایمان و وفاداری به آرمان‌های بلند الهی، هدف تیر خشم و عناد جنایتکاران قرار می گیرد.

رحمت خدا بر شهید حاج قاسم سلیمانی و بر همه‌ مجاهدان راه حق.

اینجانب ضمن تسلیت عروج ملکوتی این سردار سرافراز اسلام به رهبر معظم انقلاب، مردم بزگوار ایران، خانواده گرانقدر ایشان و اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ازدرگاه خداوند سبحان برای آن شهید والا مقام غفران و رحمت الهی و برای ملت سوگوار صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم..

دکتر طاهره مازوچی

مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه

ساعت : 10:37 -  روز  : شنبه  - 14 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :86