8:55:48 AM   1399 / 05 / 24

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

به همت امور بانوان دانشگاه برگزار شد:

جلسه اصول ارگونومی در محیط اداری با حضور خانم دکتر الهه میانه ساز متخصص طب فیزیکی

به گزارش روابط عمومی امور بانوان دانشگاه، جلسه اصول ارگونومی در محیط اداری روز سه‌شنبه 21/8/98 در سالن دکتر قریب دانشگاه برگزار شد.

مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه در ابتدای جلسه ضمن خوشامدگویی به کارکنان گفت: این جلسه به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی تشکیل شده است.

دکتر طاهره مازوچی هدف از اجرای این جلسه را آشنایی کارکنان با راه‌های کاهش آسیب‌های ناشی از کار و پشت میز نشینی در محیط‌های اداری عنوان کرد.

دکتر الهه میانه ساز متخصص طب فیزیکی و عضو هیئت علمی دانشگاه نیز توضیحاتی درخصوص چگونگی کاهش آسیب‌های ناشی از نشستن‌های طولانی مدت را عنوان نمود.

وی ضمن بیان توصیه هایی جهت رعایت اصول ارگونومی در محیط کار گفت: همراه با پیشرفت تکنولوژی و صنعت، بر عوامل مخاطره‌آمیز نیز افزوده می‌شود که با بالا بردن سطح آگاهی کارکنان و رعایت اصول ارگونومی می‌توان این عوامل را کاهش داد.

گفتنی است این جلسه که با استقبال خوب کارکنان همراه بود، پس از پرسش و پاسخ کارکنان به پایان رسید.

ساعت : 13:30 -  روز  : چهار شنبه  - 22 /  8 / 1398 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :111