5:24:26 AM   1399 / 07 / 08

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

پیاده‌روی بانوان در دانشکده پزشکی به همت امور بانوان و با همکاری اداره تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.

به‌مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی:

به گزارش روابط عمومی امور بانوان دانشگاه، مراسم پیاده‌روی ویژه بانوان شاغل در دانشگاه صبح روز سه شنبه 14/8/97 در دانشکده پزشکی برگزار شد.

دکتر طاهره مازوچی مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این مراسم به همت امور بانوان با همکاری اداره تربیت بدنی دانشگاه به‌مناسبت هفته" ملی سلامت بانوان ایرانی" برگزار شد.

دکتر مازوچی افزود: این برنامه از ساعت7:30 صبح با حضور اعضای هیئت علمی و کارکنان زن شاغل در واحدهای مختلف دانشگاه از محل درب ورودی دانشگاه آغاز شد.

در انتهای مسیر پیاده‌روی با حضور کارشناس تربیت بدنی دانشگاه خانم هاشم‌زاده بانوان به نرمش صبح‌گاهی پرداختند.

مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه ضمن تشکر از حضور بانوان در این مراسم با توجه به شعار این هفته: ورزش، شادابی، آرامش اظهار امیدواری کرد این برنامه های ورزشی تداوم داشته باشد.

در پایان مراسم در جوار مسجد بقیه ا.. الاعظم (عج) دانشگاه با حضور مدیر دانشجویی دانشگاه، سرپرست اداره تربیت بدنی و جمعی از اعضای هیئت علمی و مسئولین دانشگاه به قید قرعه به شرکت‌کنندگان جوایزی اهدا شد.

ساعت : 10:31 -  روز  : سه شنبه  - 14 /  8 / 1398 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :86