1401 / 04 / 04 11:38:44 AM EN

اخبار امور ایثارگران

از جانبازان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی کاشان تقدیر شد .

در مراسمی با حضور سرپرست دانشگاه ،مشاور رئیس و مدیر امور ایثارگران دانشگاه ، از جانبازان منتخب شاغل در دانشگاه علوم پزشکی کاشان تقدیر شد.

سرپرست دانشگاه در این جلسه؛ ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ولادت باسعادت حضرت ابوالفضل (ع) و روز جانباز،حضور ایثارگران و جانبازان هشت سال دفاع مقدس را در دانشگاه مایه افتخار و مباهات دانست.

دکتر کورش ساکی با بیان اینکه؛ جانبازان شاغل در دانشگاه به عنوان یادگاران دوران ایثار و شهادت، الگوی سایر همکاران برای انجام کار جهادی و خدمت به مردم محسوب می شوند، افزود: جامعه امروز ما نیازمند کار جهادی و انقلابی است و این مهم جز با تأسی از فرامین رهبر فرزانه انقلاب و بهره گیری از بینش و منش شهدا و ایثارگران میسر نخواهد بود.

وی تصریح کرد:حضور خانواده معظم شهدا، جانبازان  و ایثارگران برای نسل جوان، نعمتی است و این نسل باید منش، رفتار و از خودگذشتگی های شما عزیزان را الگوی خود قرار دهند

وی اظهار داشت: روایت جانفشانی ها و رشادتهای شهدا، جانبازان و آزادگان جنگ تحمیلی برای نسلهای بعدی ضرورتی اجتناب ناپذیر است و بی تردید حدیث این وارستگی همواره بر تارک میهن اسلامی، درخشان و پر نور خواهد ماند.

مشاور رییس و مدیر در امور ایثارگران دانشگاه ، نیز در این مراسم، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و خیر مقدم به جانبازان حاضر در جلسه، از ریاست محترم دانشگاه بابت فرصتی که در اختیار ایثارگران قرار دادند تشکر و قدردانی نمودند.

مصطفی گلیاسیان گفت: حدود یک سوم از کارکنان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی کاشان را ایثارگران و خانواده های ایشان تشکیل می دهند و این موضوع باعث افتخار دانشگاه است.

ایشان با اشاره به اینکه ایثارگران، دِین و حق بزرگی بر گردن همه ما دارند و مایه افتخار و برکت هستند افزود: پیشرفت های نظام جمهوری اسلامی مرهون فداکاری و ایثار شهدا، جانبازان وایثارگران است .

گفتنی است جانبازان حاضر دراین جلسه، در ادامه به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس پرداختند و در پایان مراسم، با اهدای لوح تقدیر از چند تن از جانبازان منتخب شاغل در دانشگاه که در این جلسه حضور داشتند، تجلیل شد .